Dit hår gemmer på mange hemmeligheder, tør du se dem?

Cell Wellbeing er en hårscanner, der på blot 15 min. scanner hårcellen, vi studere cellernes signatur, der er unik, ligesom et fingeraftryk. Vi kan ikke diagnostisere eller fortælle hvilken sygdom du har, men vi kan se årsagen til den.

VIBRATIONSENERGI. 

Den menneskelige krop består af trillioner af celler, som alle incl. hårcellen (roden) gemmer informationer om vibrationsenergi og bruges som bio-markør. Håret er en celle - lige som en kropscelle, der lagre oplysninger fra mikro og makro miljøet.

Det er levende og kan både sende og modtage signaler. Håret gemmer også på skadelige giftstoffer såsom tungmetaller, og det vil også kunne spores.

Kortlægning af cellernes energibillede, sker via algoritmer i et digitalt program ved hjælp af resonansteknologi, der afkoder den signaturbølge som findes i håret- og hårcellen.

EPI GENETIK.

Vores celler blir påvirket påvirket af miljøet i højere grad , end hvad vi tidligere troede. Vi er i konstant forandring og derfor spiller miljø, tanker, følelser, adfærd, kost og livstil en stor rolle. 

Der blir udarbejdet en rapport, som også viser noget omkr. Hjerte/kar, imunsystem, fordøjelse.